Στον απόηχο του καλοκαιριού, τον Σεπτέμβρη κάναμε “κουπί” παρέα με τον ΠΕΡΠΑΤΩ (http://perpato.gr/).
O δραστήριος Σύλλογος ατόμων με κινητικά προβλήματα και φίλων Ν.Ροδόπης ΠΕΡΠΑΤΩ, έχει στόχο την εξασφάλιση του πρωταρχικού δικαιώματος των ΑμεΑ, την ανεξάρτητη διαβίωση.
Δώσαμε λοιπόν ραντεβού στο λιμανάκι του Αγιου Χαράλαμπου για μια εναλλακτική εξόρμηση. Μοιραστήκαμε στα kayak, εφοδιαστηκαμε με καλάμια ψαρέματος και δολώματα και “ανοιχτήκαμε” προς αναζήτηση αυθεντικών εμπειριών. Ο στόχος επετεύχθη… γελάσαμε με την καρδιά μας και γεμίσαμε τους κουβάδες μας με καλαμάρια!
Για άτομα με αναπηρίες η συμμετοχή σε μια τέτοια δραστηριότητα είναι ευεργετική σε σωματικό, κοινωνικό και ψυχολογικό επίπεδο.