ροδόπη

Ανακάλυψε > Προτάσεις> Avdiros Sailing

Η αγάπη για τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα είχαν ως αποτέλεσμα την συνεργασία δύο οραματιστών, του Ανδρέα και Γιάννη. Έτσι, το 2014, οι δύο αυτοί ιστιοπλόοι δημιούργησαν την Avdiros Sailing, φτάνοντας το 2021 να πρωταγωνιστούν στην ανάπτυξη του Yachting σε ολόκληρο το Βόρειο Αιγαίο. Στόχος της εταιρίας και όλων των συνεργατών της, είναι να γίνει το συναρπαστικό ταξίδι της ιστιοπλοΐας μια μοναδική εμπειρία, προσιτή στο σύνολο του κόσμου.

Όραμα των ιδρυτών είναι να αγκαλιάσουν στους κόλπους της Avdiros Sailing τόσο τους έμπειρους και απαιτητικούς ιστιοπλόους όσο και τα άτομα που θέλουν να έρθουν σε επαφή με τον μαγικό κόσμο της ιστιοπλοΐας και του αρμενίσματος με ένα ιστιοφόρο. Με απόλυτη περιβαλλοντική συνείδηση, η εταιρίας μας σας παρέχει τον πλέον οικολογικό τρόπο αναψυχής, δίνοντας σας ευκαιρία να απολαύσετε το απόλυτο μπλε χωρίς συμβιβασμούς μετακίνησης. Με λίγα λόγια, ένας νέος μαγικός κόσμος ανοίγεται μπροστά σας, με την δυνατότητα επαφής με έναν εντελώς διαφορετικό και κάπως εναλλακτικό τρόπο διακοπών και αναψυχής.

Ως βάση των δραστηριοτήτων μας επιλέχθηκε το λιμάνι των Αβδήρων, και αυτό δεν έγινε τυχαία. Αποτελεί ένα από τα παλαιότερα λιμάνια του Βορείου Αιγαίου, με ιστορία και σημαντική γεωγραφική θέση από την αρχαιότητα έως όσο και σήμερα. Το λιμάνι παρέχει εύκολη πρόσβαση σε νησιά και ακτές του Βορείου Αιγαίου
(Θάσος 15 nm, Σαμοθράκη 35 nm, Λήμνος 60 nm, Αθως (Χαλκιδική) 55nm, Σποράδες 90nm).

Σήμερα θεωρείται ένα από τα ασφαλέστερα και πιο ήσυχα λιμάνια της Ελλάδας, προστατευμένο από δύσκολες καιρικές συνθήκες το καλοκαίρι, χωρίς μεγάλα πλοία και έντονη κινητικότητα, αλλά παρέχοντας υπηρεσίες αντίστοιχες των κοσμικών λιμανιών.
Τέλος, η επιλογή του συγκεκριμένου λιμανιού έγινε εξαιτίας της στρατηγικής του θέσης στο ΒΑ Αιγαίο.
Η βάση της AVDIROS SAILING αποτελεί την βορειότερη ναυτική βάση ενοικίασης ιστιοφόρων της Ελλάδος και τη νοτιοανατολικότερη της Ευρώπης, πριν την ασιατική ήπειρο.

avdiros1

Επισκέπτης στη Ροδόπη;

Αναλαμβάνουμε να σε “ταξιδέψουμε” από άκρη σε άκρη, στον τόπο μας, στην φιλόξενη γωνιά της Θράκης, που γνωρίζουμε καλά. Μπορούμε να μοιραστούμε εμπειρίες, ιστορίες, γεύσεις, στιγμές και εικόνες. Τι πιο ωραίο από το ζήσεις την περιοχή …ως ντόπιος!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνετε κράτηση

ειμαστε στη διαθεση σασ για οτι χρειαστειτε

Μετάβαση στο περιεχόμενο