Καkayak tours

Εξερεύνησε > Μαρμαρίτσα

Διαδρομή παραλία Καγκέλες – Μαρμαρίτσα κι επιστροφή

[route-map id=1582]

Καθώς απομακρυνόμαστε από την παραλία Καγκέλες και αφήνουμε πίσω μας το λιμανάκι του Αγίου Χαράλαμπου, φτάνουμε στην παραλία Μαρμαρίτσα. Το τοπίο αλλάζει καθώς απότομοι γκρι και άσπροι βράχοι υψώνονται και φτάνουν μέχρι την θάλασσα, απομεινάρια των αρχαίων λατομείων μαρμάρου, που υπήρξαν εδώ. 

Η περιοχή έχει ιδιαίτερο γεωλογικό ενδιαφέρον, αφού αποτελεί μέρος του ρήγματος Μαρώνειας-Μάκρης. Το κομμάτι του ρήγματος που έχει απομείνει έχει ύψος 5 μέτρα, ενώ το υπόλοιπο μέρος- του,  χάνεται μέσα στην θάλασσα. 

Η επιβλητική ομορφιά του ξερακιανού τοπίου με την χαμηλή βλάστηση, σε συνδυασμό με τον πλούσιο βυθό με τα καθαρά, βαθιά νερά, αποτελουν το σκηνικό του kayak tour σ αυτό το σημείο της διαδρομής. Οι μικρές, απομονωμένες παραλίες που σχηματίζονται ανάμεσα στα βράχια προσφέρονται για στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

 Όταν ο καιρός είναι καθαρός η Σαμοθράκη ορθωνεται επιβλητικά μέσα από την θάλασσα και νιώθεις ότι θα βρεθείς κοντά της με λίγες “κουπιές”.

Previous slide
Next slide

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΩΡΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κατάλληλο για οικογένεια 40%
Κατάλληλο για παιδιά 40%
Απαίτηση φυσικής κατάστασης 60%

Οργάνωσε τη δική σου διαδρομή

Μπορούμε να μεταφέρουμε τα σκάφη και το λοιπό εξοπλισμό σε παραλίες της Ροδόπης που επιθυμείτε να τις εξερευνήσουμε, να επισκεφθούμε σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής, να γευτούμε τοπικές γεύσεις σε ταβέρνες, τσιπουράδικα, και εστιατόρια και...να διασκεδάσουμε σε πολιτιστικά δρώμενα.

Οδηγίες

  • Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους  καπέλο, αντηλιακό, νερό σε θερμό, σνάκ, μία πετσέτα θαλάσσης και μαγιό.
  • Υπάρχουν στεγανά στα σκάφη για την αποθήκευση των προσωπικών αντικειμένων, προτείνεται ωστόσο να τοποθετούνται σε αδιάβροχη τσάντα ή πλαστική σακούλα.  
  • Κάνουμε χαλαρή κωπηλασία κατά την διάρκεια της διαδρομής και απολαμβάνουμε την βόλτα.

Επισημάνσεις

  • Απαραίτητη η συμμετοχή τεσσάρων ατόμων για την πραγματοποίηση των διαδρομών. 
  • Η τιμές περιλαμβάνουν ενοικίαση αξιόπλοου σκάφους καγιάκ με ειδικό καρεκλάκι για ξεκούραστη κωπηλασία, ατομικό σωσίβιο, αδιάβροχη τσαντα 15lt, βασικές οδηγίες ασφαλούς και ευχάριστης πλεύσης και συνοδεία υπευθύνου.
  • Για το προγραμματισμό της εκδρομής λαμβάνουμε υπόψη πρώτα τις καιρικές συνθήκες. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνετε κράτηση

ειμαστε στη διαθεση σασ για οτι χρειαστειτε

Μετάβαση στο περιεχόμενο